|Aktuality|Zajímavosti|Menu

Nová platforma workshopů

2019/ číslo 2
Společnost Universal Robots se svými partnery pořádá sérii bezplatných workshopů pod názvem „Seminar in the Box“.

Jde o praktické kurzy zaměřené na programování a práci s kolaborativními roboty a jsou určeny nejen pro manažery výrobních provozů, ale pro všechny, kteří by se rádi dozvěděli více o možnostech automatizace svých podniků. Na registračním webu jsou doplňovány nejbližší termíny workshopů. Nyní se lze zaregistrovat na:

25. června, Mladá Boleslav (seminář proběhne ve firmě Dreamland)

27. června, Hradec Králové (seminář proběhne ve firmě EPO Machinery)

Každý „Seminar in the Box“ trvá ca 6 hodin a začíná úvodem do kolaborativní robotiky. Nejdelší částí interaktivního workshopu je tříhodinový blok z programování a aplikování kobota v praxi. Workshop za účasti profesionálů je navržen pro omezený počet 20 lidí, aby byl zajištěn komfort každému účastníkovi s možností podílet se i na praktických ukázkách.

Série těchto workshopů již byla úspěšně aplikována na trzích střední a východní Evropy. Jejich cílem je zvyšování povědomí o možnostech automatizace, zejména v malých a středních firmách.

Pokud se chcete dozvědět více o tom, jaké procesy mohou být pomocí kobotů automatizovány, jaký je rozdíl mezi průmyslovým a kolaborativním robotem, jak takového kobota naprogramovat nebo jak rychle může kobot začít pracovat v plném pracovním nasazení, přihlaste se na: www.universalrobotsevents.com.
Robotic journal