|Aktuality|Zajímavosti|Menu

Posila pro automatizaci výroby

2019/ číslo 3
Na veletrhu v Las Vegas představila firma Omron nový autonomní mobilní manipulátor a integrace spolupracujícího robota a vakuových chapadel.

Autonomní řešení mobilní manipulace společnosti Omron podporuje pružnou výrobu a zvyšuje provozní efektivitu integrací mobilních robotů LD s automatickou navigací a ramenem kooperativních robotů. Plně přizpůsobitelné vakuové uchopovače Robotiq jsou nyní kompatibilní s kooperativními roboty Omron a poskytují efektivní a levné řešení, které pomáhá automatizovat aplikace, jako je správa strojů, vychystávání a ukládání, balení a montáž.

Pro mobilní řešení byla využita pokročilá robotická ramena Techman, propojená do systému s autonomními mobilními jednotkami, což umožňuje pohotové a flexibilní nasazení kooperativních robotů tam, kde jsou aktuálně potřeba. Tato nabízená řešení podporují harmonii ve výrobním podniku zlepšováním bezpečnosti, rychlosti a efektivity řízeném programy umělé inteligence, které se neustále učí z procesů. Lidé mohou bezpečně komunikovat s přizpůsobivými mobilními roboty.

David Kostolník

Foto: Omron

Mobilní autonomní systém byl navržen pro podporu flexibilní výroby.
Robotic journal