|Aktuality|Zajímavosti|Menu

MiR jmenoval MTS pro Slovensko

2020/ 31.7.
Společnost Mobile Industrial Robots (MiR), zabývající se mobilními roboty, jmenovala slovenskou firmu MTS novým distributorem produktů MiR na slovenském trhu. Roboty MiR doplňují stávající portfolio produktů kolaborativní robotiky společnosti MTS, což jí umožňuje vyhovět širším požadavkům zákazníků a poskytuje efektivnější automatizaci jejich výroby.

MTS pomáhá společnostem zlepšovat výrobní procesy od roku 1996 prostřednictvím moderních a inovativních technologií, které lidem šetří čas a ulehčují jim život. Firma pomáhá zákazníkům při jejich správném výběru a integraci do výrobního procesu, přičemž poskytuje technickou podporu, servis a školení. MTS staví svoji konkurenční výhodu na vysoké technické expertíze a morálních kvalitách svých lidských zdrojů.

„Věříme, že roboty MiR a naše technické zkušenosti vytvoří vynikající kombinaci v oblasti kolaborativní robotiky,“ řekl David Gurčík, produktový manažer pro robotiku, MTS. „Doplnění našeho portfolia o mobilní kolaborativní roboty MiR zajistí větší spokojenost našich zákazníků a příležitost pro nové zákazníky z různých segmentů. Naším dlouhodobým cílem je stát se MiR Excellent partnerem.“

MTS bude dodávat kompletní portfolio autonomních mobilních robotů MiR, které se liší hlavně kapacitou a využitím. Portfolio obsahuje

menší roboty MiR100, MiR200 a MiR250 určené pro přepravu lehkých nákladů a modely MiR500 a MiR1000 pro přepravu palet a těžkých materiálů, včetně platformy MiRGo s řešeními třetích stran navrženými pro bezproblémovou spolupráci s roboty MiR.
Robotic journal