|Aktuality|Zajímavosti|Menu

Přijeďte do Pardubic na Technology Days

2023/ 19.04.
Společnost Stäubli nabízí už potřetí možnost ponořit se do světa špičkových řešení pro nejnáročnější úlohy v robotice a automatizaci. V termínu od 6. do 8. června se v pardubickém Ideonu budou konat Technology Days 2023. Jde o firemní veletrh zaměřený na moderní průmyslové technologie doplněné o odborné přednášky.

Technology Days nejsou zaměřeny pouze na roboty, ale poskytují ucelený pohled na související témata díky účasti 14 partnerských společností i dalších divizí společnosti Stäubli – Electrical Connectors a Fluid Connectors.

V minulosti akce přilákala téměř 1000 návštěvníků, primárně odborníků z různých výrobních podniků z celé České republiky, otevřená je i pro studenty a laickou veřejnost se zájmem o moderní technologie. Vstup na akci je zdarma, stačí se předem registrovat na webu organizátora.


První den je organizován ve spolupráci s konferencí Roboty 2023 a je určen pouze pro návštěvy z řad managementu firem, další dva dny jsou přístupné komukoliv. Během všech tří dní akce budou probíhat odborné přednášky, během kterých se o své know-how podělí jak zástupci firmy Stäubli, tak další experti z oboru.

V hlavním sále výstavního centra Ideon pak budou vystaveny buňky s roboty, které představí budoucnost průmyslu. „Velmi zajímavým exponátem bude High Dynamic Precision robot, který zajišťuje bezkonkurenční přesnost robotického laserového řezání. Za pozornost stojí i demonstrační buňka, ve které 4osý a 6osý robot pracují ruku v ruce. Robot TX2-60 zvládá procesy řezání při porcování masných a sýrových výrobků, zatímco primární balení provádí superrychlý robot TS2-60 SCARA. Oba roboty představují skutečnou inovaci pro potravinářský průmysl, kde jsou vysoký výkon, flexibilita a bezpečnost vždy na prvním místě,“ přiblížil obsah výstavy ředitel Stäubli Robotics Michal Šára.


Poznejte budoucnost technologií a vydejte se v červnu do Pardubic na Technology Days. Více informací a přihlášky na akci najdete na www.technologydays.cz.

Robotic journal